Нов в Лудогорец: От клуба ме следят от 3 години, искам в групите на ШЛ


Нов в Лудогорец: От клуба ме следят от 3 години, искам в групите на ШЛ
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1693 0

Едно от новите попълнения в Лудогорец Стефан Баджи определи като "перфектни" условията, които има в Разград. Халфът допълни, че е мотивиран до краен предел за влизане в групите на Шампионска лига.

"Лудогорец ме следи от 2-3 години. Бях обещал, че един ден ще играя в този клуб. Спазих обещанието си. Смятам, че уцелих точния момент да дойда в Лудогорец", заяви новото попълнение на шампионите Стефан Баджи в интервю за клубната телевизия.

"В отбора има много добри футболисти. Щастлив съм заради обстановката, която заварих. Условията за футбол в клуба са перфектни. Това ме мотивира да работя все повече и повече, за да направим един добър сезон", призна още халфът, привлечен от Бурсаспор.

Баджи разкри очакванията си за новия сезон. "Тази година ще бъде по-трудно, защото направихме някои нови трансфери. Имаме немалко нови играчи. Ако всички си изпълняваме задълженията на терена, имаме шанс да влезем в групите на някой от двата турнира и да спечелим първенството на България", вярва опорният халф, който освен в Бурсаспор е играл и в белгийския гранд Андерлехт.

Междувременно Стойчо Стоев открои най-големия проблем в Лудогорец преди двубоите в Шампионска лига - ето какъв е.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички