Ференцварош гони влизането в групите на ШЛ, въпреки че играчите на Лудогорец струват два пъти повече

Собственикът на Ференцварош Габор Кубатов говори пред rangado.24.hu, като засегна и темата за предстоящи­те мачове с Лудогорец. Двата отбора ще се изправят един срещу друг в първия кръг на Шампионска лига, като в първия двубой разградчани са гости.

"Научавам много от на­шия треньор Сергей Ребров. Както вече ка­зах, той не е лесен човек. Строг е, но знае много за футбола. Попитах го какво мисли за Лудого­рец. Той отговори: „Тряб­ва ли да отстраним Лу­догорец? Нашата игра е важна". Той има различна концепция, каза де­путатът.

Къде да гледаме финала за Суперкупата на България Лудогорец - Локо (Пд)

Тази вечер шампионът на Първа лига Лудогорец ще се изправи срещу шампиона на Купата на България Локомотив Пловдив в мач за Суперкупата на Българи...

„На нас ни липс­ва участие в групи на Шампионска лига или на Лига Европа. Така ще имаме много по-големи приходи и ще бъдем по­добри. В момента бю­джетът ни е 5 млрд. форинта (б.а. - около 15 млн. евро). А трябва да бъде около 8-10 млрд. форинта. Не знам какъв е бюджетът на Лудого­рец, но стойността на техните играчи е повече от два пъти по-голяма от тази на нашия отбор", призна Кубатов.

В същото време него­вият отбор премаза с 4:0 румънския Крайова, пише "Меридиан мач". Го­ловете вкараха Руй Педро (45), Исаел (53), Сигневич (58) и Прискин (78). Съставът на Ференцварош беше следният: Диоуш, Ботка (80 - Такач), Фримпонг (69 -Ловренчич), Леандро (69 - Двали), Чивич, Зигер, (60 - Вилмотс), Чонка (69 - Харатин), Исаел (69 - Зубков), Руй Педро (69 - Токмак), Шеретьо (57 - Бьоле), Сигневич (69 - Прискин).

Основният тест преди ШЛ, който ще подскаже дали Лудогорец е успял да запълни пробойните, е именно днес - вижте и повече подробности след подготовката на тима.

Още по темата

Please select answer!