Къде да гледаме финала за Суперкупата на България Лудогорец - Локо (Пд)


Къде да гледаме финала за Суперкупата на България Лудогорец - Локо (Пд)
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

4438 0

Тази вечер шампионът на Първа лига Лудогорец ще се изправи срещу шампиона на Купата на България Локомотив Пловдив в мач за Суперкупата на България. Сблъсъкът е с начален час 20:30, а арена на събитията ще бъде националният стадион "Васил Левски".

Двата тима стигнаха до заветния мач, след като се представиха повече от успешно през миналия сезон. "Орлите" успяха да спечелят за осми пореден път титлата в Първа лига, оставяйки зад себе си съставите на ЦСКА и Левски. Локомотив от своя страна поднесе приятната изненада в Суперкупата на страната, прокарвайки си път до големия финал, където победиха градския си съперник Ботев.

Сблъсъкът тази вечер ще бъде първи официален и за двата отбора, които вече проведоха няколко контроли в предсезонната си подготовка. Разградчани и пловдивчани могат да се похвалят и с няколко нови попълнения в своя състав, които най-вероятно ще видим в игра.

Мачът за Суперкупата на България ще бъде излъчена пряко в ефира на Diema, а за тези от вас, които нямат тази възможност, може да следите Лудогорец - Локомотив Пловдив НА ЖИВО в SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички