Два проблема среща Лудогорец преди дербито с Левски

Лудогорец изживя още една голяма европейска вечер, след като си изкара целия яд от отпадането от Шампионска лига и разби Ференцварош с 0:3 на "Групама Арена" в Унгария. "Орлите" се представиха много силно, но бързо трябва да забравят случилото се, защото в неделя ги чака не по-малко тежък мач - срещу Левски в спор за първото място. 

Станислав Генчев нямаше коментар за "сините", но сподели, че първата работа на щаба на Лудогорец е да провери какво е състоянието на контузените в срещата Сисиньо и Джоди Лукоки.

Как успя Лудогорец да се прегрупира след ранния червен картон?

Гостуването на Лудогорец в Унгария не мина и без проблеми, въпреки че "орлите" спечелиха с 3:0 като гост на Ференцварош. Малко след като българск...

"Първо трябва да се приберем в Разград, за да проверим какво е състоянието на контузените. Аз казах и преди това – имаме достатъчно и класни състезатели. Да, не са приятни контузиите, но имаме хора, които да ги заменят", категоричен беше Генчев. 

"Пренастройката от евротурнири към българско първенство е трудна. Не е лесно за един играч да се мотивира, когато е играл пред пълен стадион в Европа. Сега е хубаво, че отново стадионът ще бъде пълен срещу Левски, а настройката ще бъде същата”, сподели още Генчев за предстоящото дерби. 

Със сигурност на терена срещу "сините" ще бъде Рафаел Форстър, който беше големият герой в Унгария, като вкара два гола, първият от които с мощна тупалка от 30 метра (вижте попадението тук)

Още по темата

Please select answer!