Дяков: Отпадането щеше да е проблем, благодарим на Стойчо Стоев

Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков говори след изстраданото равенство с Марибор, довело обаче до класиране на "орлите" за групите в Лига Европа. Той си пожела по-силни съперници в групите и не пропусна да благодари на досегашния си треньор Стойчо Стоев за всичко, което е направил за отбора.

"Щастливи сме, че за пореден път сме част от европейския елит. Знаехме, че сме по-добър отбор от Марибор. Допуснахме някои грешки в отбрана през втората част, които направиха мача по-труден. Появих се в игра, за да успокоя малко играта, да вземем топката в наше притежание", започна Дяков.

Марселиньо избухна в отсъствието на Стоев за изстрадано класиране към групите в ЛЕ

Българският шампион Лудогорец ще играе в груповата фаза на втория по големина европейски клубен турнир Лига Европа! "Орлите" се добраха до ценния...

"Предпочитам да се изправим срещу по-силни съперници и да играем на големи, велики стадиони. Благодарим на досегашния ни старши треньор (Стойчо Стоев) за това, което е свършил. Лудогорец щеше да има проблем, ако не се бори на два фронта. Хубаво е, че има повече мачове, тъй като имаме голям отбор и всеки иска да играе", добави още капитанът на "орлите".

Междувременно бивш наставник на Лудогорец разкри дали ръководството на разградчани са го търсили за треньорския пост (повече по темата четете тук).

Още по темата

Please select answer!