Дяков: Отпадането щеше да е проблем, благодарим на Стойчо Стоев


Дяков: Отпадането щеше да е проблем, благодарим на Стойчо Стоев
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

4005 0

Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков говори след изстраданото равенство с Марибор, довело обаче до класиране на "орлите" за групите в Лига Европа. Той си пожела по-силни съперници в групите и не пропусна да благодари на досегашния си треньор Стойчо Стоев за всичко, което е направил за отбора.

"Щастливи сме, че за пореден път сме част от европейския елит. Знаехме, че сме по-добър отбор от Марибор. Допуснахме някои грешки в отбрана през втората част, които направиха мача по-труден. Появих се в игра, за да успокоя малко играта, да вземем топката в наше притежание", започна Дяков.

"Предпочитам да се изправим срещу по-силни съперници и да играем на големи, велики стадиони. Благодарим на досегашния ни старши треньор (Стойчо Стоев) за това, което е свършил. Лудогорец щеше да има проблем, ако не се бори на два фронта. Хубаво е, че има повече мачове, тъй като имаме голям отбор и всеки иска да играе", добави още капитанът на "орлите".

Междувременно бивш наставник на Лудогорец разкри дали ръководството на разградчани са го търсили за треньорския пост (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички