Бивш наставник на Лудогорец: От клуба не са ме търсили


Бивш наставник на Лудогорец: От клуба не са ме търсили
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

4186 0

Българският шампион Лудогорец се раздели с каращия втори период в тима - Стойчо Стоев, след поредица от незадоволителни резултати, както и неубедителна игра. В момента временен наставник на "орлите" е Станислав Генчев.

След изваждането на Стоев се появиха множество информации, които спрягат различни имена за поста старши треньор при разградчани. Едно от тях е познато име, което вече е било начело на Лудогорец - Георги Дерменджиев, който в момента е свободен, след като през пролетта се раздели с Левски.

"Дали от Разград са ме търсили? Не, не са. А и аз нямам намерение да работя в България. Засега си почивам у дома. Имам няколко оферти от чужбина, но засега изчаквам и ще преценя" - заяви Дерменджиев, отписвайки възможността да се завърне при "орлите", пред вестник "България днес".

Припомняме, че днес от 21:15 часа българско време Лудогорец гостува в мач-реванш от плейофа за влизане в групите на Лига Европа срещу Марибор (0:0 в първия мач). Вижте къде можете да го гледате на живо - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички