Домусчиев поиска въвеждане на ВАР в българския футбол, за да няма клубове, ощетявани от "Кабаковци"


Домусчиев поиска въвеждане на ВАР в българския футбол, за да няма клубове, ощетявани от "Кабаковци"
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

2596 0

Собственикът на Лудогорец и член на Изпълнителния комитет на Българския футболен съюз Кирил Домусчиев се обяви "за" въвеждане на системата за видеоповторения в българския футбол. Според него тя ще бъде много полезна, като реакцията  му дойде след двубоя на шампионите с Черно море (1:1).

Пт лагера на разградчани реагираха много буйно на незачетен гол на Клаудиу Кешеру в края на двубоя, а главен рефер бе Георги Кабаков. "Снощи гледах мача Манчестър Сити - Манчестър Юнайтед и си мисля колко полезен ще е ВАР за българското първенство. Тогава няма да има клубове, които са ощетявани от "Кабаковците"! Няма да има и сълзи в очите на футболисти и треньори. Докато съм член на Изпълкома, ще настоявам за ВАР на всички стадиони в България. Нека футболът възтържествува!!!", написа Домусчиев във Facebook.

След края на двубоя, освен за гола на Кешеру, от шампионите имаха претенции и за неотсъдена дузпа. От клуба дори възнамеряват да подадат жалба срещу съдийството, като изпълнителният директор на клуба Ангел Петричев заяви, че ще поискат Кабаков да не свири повече мачове на отбора.

А за какво премиерът Бойко Борисов даде за пример Лудогорец - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички