Домусчиев: Инвестициите карат футболистите да се развиват


Домусчиев: Инвестициите карат футболистите да се развиват
Снимка: БГНЕС

2313 0

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев използва социалните мрежи, за да похвали добрата работа, която е свършена в базата на разградчани. По-рано днес Лудогорец представи официално своя нов ресторант в клубната база, който разполага с най-съвременното оборудване в кухнята.

"Инвестициите в базата са важни за всеки един клуб. Добрите условия за работа карат футболистите да се чувстват комфортно и им дават допълнителен стимул за развитие”, написа Кирил Домусчиев във Facebook.

Там ще се хранят представителния тим на шампионите, както и футболистите на втория отбор под зоркото наблюдение на диетолози. С пускането в експлоатация на ресторанта клубната база на Лудогорец вече разполага с всички условия не само за тренировки, но и за пълноценно възстановяване, рехабилитация и поддържане на спортно-състезателен режим за първия отбор и детско-юношеската школа.

В събота в Разград е дербито между Левски и Лудогорец. Срещата е очаквана с голям интерес, а по-рано днес бе определен и реферът, който ще я ръководи. Вижте кой е той

 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички