Домусчиев: Инвестициите карат футболистите да се развиват


Домусчиев: Инвестициите карат футболистите да се развиват

1777 0

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев използва социалните мрежи, за да похвали добрата работа, която е свършена в базата на разградчани. По-рано днес Лудогорец представи официално своя нов ресторант в клубната база, който разполага с най-съвременното оборудване в кухнята.

"Инвестициите в базата са важни за всеки един клуб. Добрите условия за работа карат футболистите да се чувстват комфортно и им дават допълнителен стимул за развитие”, написа Кирил Домусчиев във Facebook.

Там ще се хранят представителния тим на шампионите, както и футболистите на втория отбор под зоркото наблюдение на диетолози. С пускането в експлоатация на ресторанта клубната база на Лудогорец вече разполага с всички условия не само за тренировки, но и за пълноценно възстановяване, рехабилитация и поддържане на спортно-състезателен режим за първия отбор и детско-юношеската школа.

В събота в Разград е дербито между Левски и Лудогорец. Срещата е очаквана с голям интерес, а по-рано днес бе определен и реферът, който ще я ръководи. Вижте кой е той

 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Под лупа


Катарзисът, който може да освободи Левски от всички влияния или да го остави техен заложник

В последните 10 години ситуацията в Левски не е спокойна, а от 2015 година насам се превърна и в истински тревожна,...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама