Бразилски гранд пожела звезда на Лудогорец


Бразилски гранд пожела звезда на Лудогорец
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

2417 0

Десният бек на Лудогорец Сисиньо е попаднал в списъка за селекция на Гремио, пише "Тема Спорт", като се позовава на бразилски медии. Защитникът е една от опциите пред клуба за привличане през зимата. Той е описан като добър десен бранител, който може да се подвизава при нужда и отляво, както и като крило.

В Бразилия пишат, че той има контракт с разградчани до лятото на 2020 година и през януари може да подпише предварителен договор. В момента Гремио се намира на осмо място в местния елит.

Сисиньо се намира в добра форма. В началото на сезона той бе резерва за сметка на привлечения през лятото французин Жордан Икоко. Новият играч обаче не впечатли и временният треньор Станислав Генчев твърдо се доверява на бразилеца. През настоящата кампания десният бек е бил на терена в 6 шампионатни мача. Освен това взе участие и в 6 срещи в евротурнирите.

30-годишният футболист е в Лудогорец от началото на сезона 2015/16. Наскоро той изрази желание да играе за българския национален отбор, когато придобие това право през лятото на 2020 година. Съотборниците му при разградчани Марселиньо и Вандерсон вече имат двубои за "трикольорите". Кой друг клуб от родината му проявява интерес към футболиста вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички