Бивш играч на Левски за Моци: Срамно е този футболист с наднормено тегло да играе в Лудогорец

Бившият футболист на Левски Цанко Цветанов сподели своето мнение за изминалото дерби между "сините" и Лудогорец, което завърши 2:0 в полза на разградчани. Помощникът на Станимир Стоилов е на мнение, че е срамно Козмин Моци, който е с наднормено тегло да бъде титуляр в Лудогорец.

"Лудогорец беше постигнал едно ниво и трябваше да се стреми да го запази, а другите да опитат също да го достигнат. В момента бележат отстъпление. Не обичам да влизам в подробности, но е срамно този футболист с наднормено тегло да играе в Лудогорец. Срамно е той да играе и да очакват нещо да се случи. Да, сигурно някога е бил отличен играч, но не можеш да си позволиш в тоя вид да излизаш на терена.

Статистиката сочи: "Най-обичаният играч у нас" Моци е в топ 6 на закъсалите с дициплината в Първа лига

Снощи защитникът на Лудогорец Козмин Моци забърка огромен скандал по време на мача с Левски на Националния стадион "Васил Левски", след като праз...

Мисля, че по-голямото предизвикателство и обида е, че вече втори мач в София не успяваме да вкараме, с този футболист. Този Левски няма достатъчно добро ниво, като качества. Първото ниво в мираж, второто може, ако подобри представянето си и се надяваме, че от младите някой ще успее да запишат още мачове", заяви бившият играч на "сините" пред Канал 3.

А как футболистът на Левски - Хали Тиам, коментира поведението на Моци - вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!