Хали Тиам: Моци постъпи непрофесионално, разочароващо е


Хали Тиам: Моци постъпи непрофесионално, разочароващо е
Снимка: Официален сайт на Левски

2201 0

Игралият в дербито снощи като централен защитник футболист на Левски Хали Тиам остана разочарован от постъпката на своя колега от Лудогорец Козмин Моци, който изрази радостта си след втория гол пред феновете на столичани. По думите на Тиам постъпката на румънеца е "непрофесионална" и "разочароваща.

Той допълни, че Левски ще се бори до края за титлата и ще се опита да се реваншира пред своите привърженици с победа в дербито с ЦСКА следващата седмица.

"Започнахме много добре и имахме шансове за гол. Играхме срещу много добър отбор, а допуснахме някои грешки, които ни костваха мача днес. Показахме, че Левски разполага с добри младите момчета и като цяло се борихме докрай за успеха. Ще се борим до края за титлата, не сме се отказали. Не играя често като централен защитник, но трябваше да го направя заради отбора", каза Тиам след двубоя.

"Смятам, че Моци постъпи много непрофесионално с радостта си пред феновете. Не трябваше да прави такова нещо - разочароващо е и наистина не беше нужно. Следващата седмица ще опитаме да се реваншираме с победа в дербито срещу ЦСКА", допълни сенегалецът. А какво се случи с Моци вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички