БГ национал остана впечатлен от формата на Лудогорец преди Шампионска лига

Българският национал Симеон Славчев смята, че Лудогорец се намира в добро състояние. Днес неговият Карабах се изправи срещу “орлите” в контрола в Австрия, която беше спечелена от тима от Разград с 2:0.

“Лудогорец е в силна форма и неслучайно е шампион. Тимът разполага с добри футболисти, отборът е организиран… всичко им е наред”, заяви Славчев, който игра едно полувреме за първенеца на Азербайджан.

Сумата, която ЦСКА отказа да плати за Жоржиньо, но Лудогорец даде на драго сърце

Един от най-добрите играчи на ЦСКА през изминалия сезон - Жоржиньо, ще играе за Лудогорец през следващия сезон. "Червените" отказаха да платят су...

“Получи се качествен двубой и не беше само джаскане. Всеки от нашия състав иска да се бори за място в титулярните 11 и играе на макскимума си. Самият аз се чувствам добре в Карабах. Желанието ни е да влезем в групите на Шампионската лига, а ако това не стане - то поне да влезем в Лига Европа. Организицията в клуба е на високо ниво и аз съм щастлив тук”, добави Славчев. Междувременно стана ясно, че италиански гранд е готов да плати милиони за ас на Лудогорец (четете подробности в тази статия)

Още по темата

Please select answer!