Трансферът на Жоржиньо принуди ЦСКА на кардинална промяна в състава


Трансферът на Жоржиньо принуди ЦСКА на кардинална промяна в състава
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

7597 0

Трансферът на Жоржиньо в Лудогорец ще накара треньорския щаб на ЦСКА да направи сериозна промяна в плановете за новия сезон. "Червените" до последно се колебаеха дали да платят клаузата в договора на крилото, но шампионите в крайна сметка взеха бързоногия ас, а шефовете на "Българска армия" не планират трансфер на друго крило. 

"Тема спорт" информира, че новопривлеченият нападател Греъм Кери, който е основно таран, ще бъде преквалифициран във флангови такъв и ще се наложи да свиква бързо с новата си роля отдясно на нападението на тима. 

Другата лоша новина за треньорския тандем между Митов и Петрович е, че се очаква Едвин Джеси да бъде пратен под наем в САЩ и това допълнително намалява конкуренцията по двата фланга - най-слабото място към момента за "червените", които се разделиха и с Кирил Депосподов през зимата. 

Самият футболист няма нищо против да играе на тази позиция. Ирландецът ще получава често топката и ще навлиза навътре, където ще търси свободни пространства за асистенции или шутове, пише "Тема спорт". Основна тема на "Армията" тези дни пък е драмата около новия стадион - как вървят преговорите със Столична община може да видите в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички