Аутори: Нивото на Лудогорец е много по-високо от това на грандовете в Бразилия


Аутори: Нивото на Лудогорец е много по-високо от това на грандовете в Бразилия
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

2400 0

Главният мениджър на Лудогорец Пауло Аутори засипа с похвали българския шампион в родната си Бразилия. Той разкри причините, поради които е избрал да подпише с разградчни и какви са неговите впечатления.

"Имам цели деветима бразилци в състава, един от тях е вратарят Ренан, който играеше в Ботафого и няма как да не го познавате. Имаме няколко българи, румънци, поляци. Щабът е добър също. Но има един проблем. Тъй като имаме много чужденци в състава, страда националният отбор на България. Трудно вече могат да стигнат до отбора от 1994 г., с който взеха бронз на Световното", сподели опитният специалист.

"Избрах България, защото получих възможността да работя на по-високо ниво, да свърша по-дълбока работа. Такова нещо в Бразилия нямаше как да получа. А и имах възможността да участвам в евротурнирите. Ето, сега сме в групите на Лига Европа. Преди да дойда не познавах изобщо България, но съм много приятно изненадан. Това е една прекрасна, много красива страна, има множество и прекрасни курорти - морски и планински", допълни още бразилецът пред Journal do Brazil.

ЛУДОГОРЕЦ ЩЕ ПРЕОТСТЪПИ ЕДИН ОТ БЪЛГАРИТЕ В СЪСТАВА СИ

"Колкото до Лудогорец, това е страхотен клуб, който е организиран много професионално. Честно казано, нивото му е много по-високо от това на много от грандовете в Бразилия. В момента това е най-силният клуб в България, макар че градът му се намира на 400 километра от столицата София".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички