Локо Пловдив готви стряскаща защита с двуметров гигант от Германия


Локо Пловдив готви стряскаща защита с двуметров гигант от Германия
Снимка: Lokomotivpd.com

2456 0

Ръководството на Локомотив (Пловдив) регистрира още един трансфер точно преди старта на новия сезон в Първа лига. "Смърфовете" се подсилиха с Давид Малембана, който идва от Германия и ще се извисява над нападателите по българските терени, тъй като е висок почти два метра.

Договорът на новото попълнение е за 3 години, като пловдивчани го привличат като свободен агент. През миналия сезон той игра в 4-ото ниво на германския футбо, защитавал цветовете на Динамо Берлин. В 20 мача в местния шампионат дори успя да запише 3 гола.

Малембана е на 24 години, като цялата му кариера е преминала в Германия. Той е играл още за Динамо Дрезден и Госларер, а добрата новина за "смърфовете" е, че няма да заема квота за чужденец. Защитникът е роден в Мозамбик, но е с германски паспорт.

Бранителят ще формира невероятна двойка в центъра на защитата със Стивън Езе, който е 198 сантиметра - с два повече в сравнение с новото попълнение. Томашевич ще действа като алтернатива на двамата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички