ВИДЕО: Съдия се хваща за гениталиите в мач на деца, после казва: "Бихме с 2:0"!


ВИДЕО: Съдия се хваща за гениталиите в мач на деца, после казва: "Бихме с 2:0"!
Снимка: Guliver/ Getty Images

1630 0

Главният съдия на днешния мач между отборите на Локо Пд и Берое, играл се в Стара Загора и завършил с победа за домакините с 2:0, най-демонстративно 3 пъти се е хванал за гениталиите, разказаха пред PlovdivDerby.com родители.

Скандалното съдийство на господина, Антон Тончев от Стара Загора, започва с признат гол за Берое, след повеждане на топката с ръка от страна на нападателя на старозагорци. След като момчета от Локо Пд започнали да протестират реферът се хванал с ръка за слабините и започнал да ги разтрива.

Въпреки всичко черно-белите стигнали до гол след изпълнение от корнер, но тогава се намесил страничния съдия, който сигнализирал за аут. След мача разгневените родители потърсили сметка от съдията и от делегата. Страничната съдийка най-нагло заявила, че колегата и вероятно има сърбеж и за това се хванал за слабините. Той от своя страна заявил, че може пак да го направи и пред трима родители започнал отново да си разтрива половите органи.

Най-голямата наглост обаче предстояла. Главният съдия вдигнал телефона и демонстративно провел разговор, като на висок тон заявил: "Бихме с 2:0". От Локомотив Пловдив ще последва реакция, информира PlovdivDerby.com.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички