Защо Едуард Ераносян се провали в Лудогорец?


Защо Едуард Ераносян се провали в Лудогорец?

6115 0

Едуард Ераносян се завърна начело на Локомотив Пловдив с равенство 1:1 срещу Берое, но въпреки това атмосферата на "Лаута" е значително подобрена след неговото завръщане. Въпреки че не беше на пейката срещу ЦСКА, неговият тим спечели историческа победа в София, а сега треньорът на "смърфовете" има за цел да върне постоянството в играта на пловдивчани.

Неговото завръщане обаче можеше да не се осъществи, ако кариерата му в Лудогорец беше потръгнала. Именно Ераносян замени Бруно Рибейро, но след поредица от слаби резултати беше сменен от Георги Дерменджиев.

Пред "Диема спорт" опитният специалист обясни причините да не му потръгне в Лудогорец, но пък той не таи лоши чувства и пожела класиране за Лига Европа на българския шампион.

"Определено за първи път се сблъсках със звезди, които имат голямо его. Те знаят, че могат да играят футбол, че са добри, че могат да побеждават. Всяко нещо, което им се налагаше различно, едва ли не ги е обиждало. Дадох си сметка, че може би съм ги засегнал, когато съм спирал тренировките и съм им казвал някои неща", каза Ераносян и продължи.

"Лудогорец пак щеше да стане шампион, но мисля, че ако бяха променили нещо в защита, може би в Европа щяха да се представят още по-добре. Те сега взеха точка от Базел. Дано победят тук Базел. От сърце им го желая. Дано играят напролет в Лига Европа. Те се развиват.

Познавам президента им. Той е перфекционист, ако усети, че нещо не е наред, той ще го отстрани. За Левски не мога да коментирам. Само чета по вестниците. Има един силен човек (бел. Ред. Спас Русев), дано направи втори Лудогорец. Дано и Гриша Ганчев направи силен ЦСКА", каза още новият треньор на Локомотив (Пловдив).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички