Ераносян: Искам да променя много неща, селският футбол не ми харесва


Ераносян: Искам да променя много неща, селският футбол не ми харесва

1506 0

Новият наставник на Локомотив Пловдив Едуард Ераносян заяви, че има много неща, които би искал да промени в отбора. Той бе официално представен като старши треньор на пловдивчани.

"Ще искам да променя много неща. Бях преди мача (с ЦСКА-София) в съблекалнята и на разборите и говорих много с футболистите. Ясно е, че само с приказки работата не се оправя. Трябва да се откровени и точни – имахме много късмет в този мач, за да победим и да постигнем една историческа победа.

Направихме грешки, които ще се помъчим да ги отстраним. Имам чувството, че в някои футболистите има страх от владеене на топката. Не харесвам селския футбол. Ритането на топката напред не ми е приоритет и няма отборът да играе по този начин”, каза той.

Зума: 1:0 над ЦСКА е началото на възхода на Локо (Пд)

Относно целите на отбора той заяви: "Целите – сега ако кажем, че ще скочим да станем световни шампиони, ще ви излъжем. Целта е да стабилизираме отбора и да накараме хората да дойдат на стадиона. Когато отборът играе, вкарва много голове, хората ще се върнат на стадиона и ще им е приятно да ни гледат. Оттам нататък ще говорим за цели, резултати и класиране".

Ераносяр разкри, че това е единствената реална оферта, която е имал за завръщане в тима, всичко останало е било само спекулации.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички