Официално: След 7 мача с Берое - юноша на Торино премина в друг български клуб


Официално: След 7 мача с Берое - юноша на Торино премина в друг български клуб
Снимка: beroe.bg

6358 0

От Ботев Враца официално обявиха привличането на сенегалския футболист Бубакар Траоре. Той е на 26 години и пристигна в България в началото на тази година, но за да осъществи трансфер в друг тим от българската Първа лига - Берое.

За отбора от Стара Загора той взе участие в срещите срещу Лудогорец (1:2), Хебър (0:2), Септември София (2:0), Ботев Враца (0:2), Спартак Варна (1:1), Пирин Благоевград (1:1) и Хебър (1:3).

Бубакар е юноша на италианския Торино, като основната му позиция е ляв краен защитник, но може да се подвизава и в полузащитата, както и като крило, а дори и нападател. Ето и цялото съобщение без редакторска намеса:

"Ботев привлече 26-годишният сенегалски футболист Бубакар Траоре. За последно той бе част от тима на Берое Стара Загора.

Траоре е юноша на италианския Торино, като е играл за малтийския Тарксиен, Теута Албания, Апоел Кфар Саба от Израел, Сейнт Гален от Швейцария и Металист от Украйна.

Той пристигна в България в началото на календарната година, като изигра 7 мача с екипа на Берое.

Основната позиция на Бубакар Траоре е ляв краен бранител, но може да играе и в полузащитата, като и като крило и нападател, какъвто е бил в част от отборите, за които е играл" - написаха от Ботев Враца.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички