След близо месец без мач: Левски пусна виртуални билети за Локомотив Пловдив


След близо месец без мач: Левски пусна виртуални билети за Локомотив Пловдив
Снимка: Официален сайт на Левски

1255 0

След близо месец, в който отборът на Левски не игра официални мачове заради карантината, под която бяха поставени по-голяма част от „сините“ футболисти, в сряда тимът ще изиграе своя домакински мач срещу Локомотив Пловдив.

Срещата от 12-ия кръг на Първа лига ще се проведе в сряда, 02.12.2020 г., от 17:30 часа на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“. Поради ограниченията за посещение на публика на мачовете от Първа лига, „сините“ привърженици няма да имат възможност да подкрепят любимия отбор. За пореден път обаче публиката на Левски ще има възможността да демонстрира, че за нея няма граници и ще покаже как се обича един отбор винаги и навсякъде, пишат столичани на сайта си.

От днес всеки привърженик ще има възможност да подкрепи клуба, закупувайки си виртуален билет. Цената на талона за всички сектори е 10 лв., а ПФК Левски пуска в свободна продажба целия капацитет на стадион „Виваком Арена - Георги Аспарухов“ за мача с Локомотив Пловдив. Срещата ще се играе на закрити врата, като нито един привърженик няма да бъде допуснат на трибуните във връзка с мерките против разпространението на COVID-19. Закупуването на билет за събитието обаче гарантира както морална, така и финансова подкрепа към любимия отбор.

Талоните могат да бъдат закупени в официалния магазин на ПФК Левски на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“, както и онлайн ТУК!

А кой е факторът, който притеснява Славиша Стоянович преди повторния му дебют за Левски срещу Локо (Пд) - вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички