Тото скандалът: Коко Динев призова да му отрежем главата, ако...


Тото скандалът: Коко Динев призова да му отрежем главата, ако...

2544 0

"Нямам представа дали ще бъда привикан за разпит. Ако бъда извикан, на драго сърце ще съдействам на органите, за да може веднъж завинаги да се разкрият тези неща и да се разбере имало ли е такива неща или не".

Това са думи на бизнесмена Константин (Коко) Динев пред "Дарик Радио" днес, след като вече втори ден тече жестока акция срещу организацията за уреждане на мачове в българския футбол.

Бившият собственик на Локо (Пловдив) и Вихрен (Сандански) неведнъж е бил замесван в слухове за уреждане на мачове, но до момента не е бил викан дори за разпит от ГД "Национална полиция".

"От абсолютно нищо не се притеснявам", каза Коко Динев пред Дарик радио. "При мен са играли много играчи. От над 12 години си харча парите за футбол в България. Много футболисти са играли при мен и са вече на доста голяма възраст.

Ако бъде намерен един човек, който да каже, че някога съм му казвал "падни", аз съм готов да ми отрежат главата. За уговорени мачове, като гледам как се развиват събитията в последно време, не мога да гарантирам за Локомотив Пд, но мога да гарантирам, че не е било под моя команда", защити си Динев и продължи.

"Абсолютно съм сигурен, че с мое знание никога не е ставало. Не съм казвал никога на футболист да манипулира мач. Гарантирам, че с мое знание никога не е имало нещо такова. На вас ,журналистите, вие е приятно да си говорите за някакви неща, за подготвителни лагери. Всеки за нещо се съмнява. А щом говорим за мачове от българското първенство, карате ме да се повтарям. Никога не сме нареждали, като ръководство на Локомотив Пд ,на футболистите да играят симулативно или за точен резултат.

Моля се на Господ да се разплетат тези неща. Само и само, когато се говори за някой мач, да не се казва "Коко", завърши интервюто си Динев, цитиран от БГНЕС.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички