Камбуров: Явно с брат ми сме мафиотите на България


Камбуров: Явно с брат ми сме мафиотите на България
Снимка: БГНЕС

2437 0

Капитанът на Локомотив (Пловдив) Мартин Камбуров се появи на клубния стадион, след като бе освободен от полицията, където бе привикан да дава показания по подозрения за манипулиране на мачове. Той говори пред медиите кратко, след което заяви, че няма да дава повече интервюта.

"Не са ме били. Със сигурност не е приятно да стоиш в ареста. Брат ми също беше задържан. Снощи заедно се прибрахме. Явно ние сме най-големите мафиоти в България. Брат ми е безработен, аз му помагам с каквото мога. Не мисля, че ние сме най-големите измамници и организатори на черно тото", коментира нападателят.

Той е на мнение, че случилото се с него едва ли ще окаже влияние на отбора, на който му предстои дерби с Локомотив (София).

"Момчетата са се готвили нормално, не мисля, че ще им окаже влияние. Имало да се случва, трябваше да се отзовем. Каквото можахме - помогнахме", заяви най-опитният футболист на "черно-белите".

"Имаше и доста други колеги в полицията. Бяха Тунчев, Котев, Данчо Тодоров – само тях видях. Всичко беше в рамките нормалното. Имаше и по-висок тон, но хората се опитват да си вършат работата", завърши Камбуров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички