Ачиари разкри как е надъхал играчите и заяви: Всички в България знаят, че играем много добре


Ачиари разкри как е надъхал играчите и заяви: Всички в България знаят, че играем много добре
Снимка: Marin Bonev / LAP.bg

896 0

Старши треньорът на Берое - Хосе Луис Ачиари, сподели впечатлението си от престижния изход от кризата в клуба - победа при гостуването на Локомотив Пловдив с 2:1 след 7 официални срещи без успех в Първа лига. 

Аржентинецът възвеличи възпитаниците си след резултата на "Лаута" и бе категоричен, че Берое играе "много добре". Треньорът вярва, че това се виждало от феновете в цяла България. 

В края на интервюто Ачиари бе попитам какво се случва и с Божидар Пенчев, но треньорът не каза нищо конкретно по темата, както по-рано и за слуховете, че има проблеми около заралии.

Мнението на Ачиари

"Поздравявам футболистите, защото победихме водача като гост. Свършихме си добре работата, а отношението на играчите бе на ниво. Планът ни беше перфектен. Целият щаб вярва на играчите. Предходните мачове не победихме, но днес се поздравихме с победа. Постигнахме успех, след като постоянно надграждаме. Подаряваме успеха на феновете, които постоянно ни подкрепят.

Целта ни беше да спечелим точките, когато дойдем тук. Искахме да бъдем добър отбор, когато сме с топката, а когато сме без нея - да играем своята игра и да се подкрепяме. Освен тактиката, днес трябваше да дадем и сърцето си. Оставихме всичко днес на терена.

След загубата от Локомотив София поздравих моите момчета, защото играха добре. 

Имахме много положения за гол в миналите мачове, но ни трябваше първия. Липсваше ни нападателите да вкарват. Много съм горд, защото се представяме страхотна на тренировки. Нашите фенове ни казаха, че ни подкрепят и оставаше да победим - случи се.

Казах на футболистите, че лошата серия най-добре да приключи срещу лидера. Всички в България виждаха, че играем много добре. Показахме, че сме много добър отбор и поздравихме феновете.

Работим ден за ден и се получава страхотно. През цялото време се фокусирани за следващия мач. Нашите фенове, играчите и ръководството трябва да работим заедно за един добър сезон.

Работим с всички футболисти и сме много доволни от тренировките. За да можем да победим такъв отбор, значи тимът ни е играл добре", обясни аржентинецът след успеха. 

Следете актуалното класиране на Първа лига със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички