Томаш разкри за ключово решение, което е взел веднага след гола срещу Левски


Томаш разкри за ключово решение, което е взел веднага след гола срещу Левски
Снимка: Ani Georgieva / LAP.bg

1956 0

Наставникът на Локомотив Пловдив Александър Томаш сподели, че е решил да "затвори" мача след попадението срещу Левски в началото на второто полувреме. С успеха отборът му си затвърди мястото в топ 6.

Очаква да има промени в отбора

"През първото полувреме контролирахме събитията. Липсват ни някои неща, които трябва да пооправим. Проведохме мача по начина, по който искахме. След гола имахме притеснения дали трябва да продължаваме и аз прецених, че трябва да затворим мача. Аз съм човек, който иска да радваме публиката. Щастлив съм, че успяхме да постигнем победа и да качим Локомотив там където му е мястото. Имаме си нашите проблеми и се опитваме да ги решаваме", заяви Томаш след мача.

"Във всички мачове очаквайте Локомотив да се надиграва с всеки един противник и да иска да го победи. Въпросът е, че ако се затворим може да загубим 0:1, но няма да надградим нищо. Днес имахме дебютанти и се надявам тази седмица да имаме футболист в атаката, който ще ни даде възможност за ротации.

Ние през по-голямата част от кампанията бяхме четвърти. Получиха се някои сривове в нашия отбор. Хората, които взехме през зимата доста бавно им оправихме документите. Няма да се оправдаваме ще продължаваме по същия начин и ще видим накрая къде ще сме", завърши Томаш", допълни той. Наставникът на Левски Елин Топузаков пък заговори за неща, които вижда против клуба и не му харесва това.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички