Джовани от Локо (Пд): Обещах на съотборниците си да вкарам на Левски отново


Джовани от Локо (Пд): Обещах на съотборниците си да вкарам на Левски отново
Снимка: Alexander Karamfilov / LAP.bg

2944 0

Полузащитникът на Локомотив (Пловдив) Джовани Бариани призна, че е обещал пред съотборниците си да вкара на Левски. Двата тима играят днес в Пловдив последния за тях мач от редовния сезон в Първа лига.

"Ще имаме много труден двубой срещу голям отбор. Мачът е с голям заряд, защото ще се реши и къде ще продължим да играем в първенството. Работихме много здраво в последните дни. Усещам амбицията на всички в съблекалнята и смятам, че сме подготвени и фокусирани да търсим победа на нашия стадион", заяви бразилецът пред "Тема спорт".

Той посочи, че не комуникира с бразилците от столичния тим, но си говори с тях по време на мач. Запитан дали ще успее отново да вкара на "сините", както го направи през есента, Джовани заяви:

"Ако Бог даде, ще вкарам още един гол в този мач. Работя върху това. След последния ни мач, когато пропуснах в последната минута и не успях да донеса победата, се извиних в съблекалнята и обещах на моите съотборници да им се реванширам срещу Левски". А ето как Левски зарадва феновете преди мача с Локо (Пд).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички