Томаш разкри какво амбицира играчите на Локомотив Пловдив и отсече: Ние бяхме отборът с идея


Томаш разкри какво амбицира играчите на Локомотив Пловдив и отсече: Ние бяхме отборът с идея
Снимка: Lap.bg

2097 0

Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш изрази мнението си след поражението с 0:1 при гостуването на ЦСКА 1948. Специалистът поздрави възпитаниците си, въпреки че те загубиха на стадиона в Бистрица.

Искам да похваля футболистите си за начина, по който проведохме мача. Играхме срещу противник с много добри индивидуалности, но мисля, че ние бяхме отборът с идея, който се защитаваше заедно и играеше футбол заедно. Това е начинът да изградим отбор, който наистина може да победи всеки. Сега можем и да загубим от всеки“, започна коментара си Томаш.

Остава разочарованието от загубата. Явно такъв е периодът. Тук е моментът да благодаря на феновете, които отново застанаха зад отбора си. Червеният картон амбицира футболистите ми още повече. Има една болест – тя се нарича страх. Не можеш да играеш футбол със страх“, продължи той.

Имаме млади момчета – Тошко и Паскалев. Чакаме футболист, чиито документи да бъдат готови. Вторият полусезон не е това, което трябва да бъде. Клубът прави всичко възможно за картотекиране. Това са бюрокрации. Нямаме хора като други клубове, които оправям документите на футболистите си за две седмици. Ние ги оправяме за два месеца. В България знаете как стават нещата. Локомотив спечели купи и титли по друг начин. Хората обаче искат зрелище“, завърши Томаш.

Вижте репортаж от мача между ЦСКА 1948 и Локо Пд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички