Страсбург започна войната срещу Локо, но извън терена


Страсбург започна войната срещу Локо, но извън терена
Снимка: Официалн сайт на Локомотив Пловдив

2413 0

Френският Страсбург започна психологическите атаки срещу един от българските представители в Лига Европа - Локомотив Пловдив. Именно двата отбора се съперници, а явно 11-ия в класирането на Франция от миналия сезон е готов и на други прийоми в името на победата.

Очаква се днес по обед гостите да кацнат в България. По първоначалните планове, те трябваше да тренират в часа на срещата. От клуба обаче са изявили желание да го сторят 90 минути по-рано. Проблемът е, че от Локомотив бяха обявили своето официално занимание именно от 19:00 часа. Така двете занимания биха се засекли. Заради това, Страсбург измества тренировката на "черно-белите", защото са гости и имат това предимство. Сега българският представител ще трябва да промени първоначалните си планове и да тренира в 20:15.

Припомняме, че първият мач от третия квалификационен кръг за Лига Европа между двата тима е в четвъртък (08.08) от 20:30 часа. Безспорно френският тим е по-класният и по-опитният, но "смърфовете" няма да се предадат без битка. А кой техен играч скоро ще заслужи повиквателна за националния отбор на България, благодарение на отличните си игри на клубно ниво - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички