Викат капитана на Локо Пд в националния отбор


Викат капитана на Локо Пд в националния отбор
Снимка: Оф. сайт на Локомотив (Пд)

2935 0

Отличното представяне на капитана на Локомотив Пловдив Димитър Илиев не е останало незабелязано от националния селекционер Красимир Балъков. Затова и универсалният футболист ще попадне в плановете му за предстоящите два мача на трикольорите през следващия месец.

На 7 септември България гостува на митичния "Уембли" срещу Англия. Двубоят е от европейските квалификации. 3 дни по-късно селекцията ни ще играе контрола срещу Eйре. До момента тимът ни има 2 равенства и 2 загуби за Евро 2020. Ремитата бяха 1:1 срещу Черна гора в София и 1:1 срещу Косово в Прищина. В тези две срещи отборът бе воден от Петър Хубчев, който след това се раздели с БФС, за да поеме Левски. Красимир Балъков дебютира начело на националите на 7 юни с поражение 1:2 от Чехия в Прага. Три дни по-късно избраниците му загубиха с 2:3 от Косово на "Васил Левски".

Димитър Илиев се представя много силно от началото на сезона. Той е ползван както в халфовата линия, така и в нападение. До снощния мач с Лудогорец Илиев имаше 3 срещи за първенство, като в тях бе вкарал 3 гола - 2 в мрежата на Славия за успеха с 3:2 на "Лаута" и 1 в тази на Ботев Враца в гостуването, което бе спечелено с 4:1, пише "Тема спорт". Освен това той реализира две дузпи срещу Спартак Търнава - за 2:0 в Пловдив, и помогна много на черно-белите да се класират за третия квалификационен кръг на Лига Европа, в който ще срещнат френския Страсбург. Досега в кариерата си Димитър Илиев няма мач за националния отбор.

А какво притеснение изрази Красимир Балъков преди двубоите - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички