Александър Томаш предприема кардинални промени в състава на Локомотив Пловдив за мача със Спартак Варна


Александър Томаш предприема кардинални промени в състава на Локомотив Пловдив за мача със Спартак Варна
Снимка: Kiril Bekyarov / LAP.bg

1029 0

Локомотив Пловдив се готви на пълни обороти за предстоящото си гостуване на Спартак Варна. "Смърфовете" се изправят срещу "соколите" в понеделник (10.10) от 16:00 ч. в мач от 13-ия кръг на Първа лига.

"Черно-белите" не се представиха добре в последния си двубой, губейки с 1:3 в Пловдив срещу ФК ЦСКА 1948. Именно това е причината треньорът на тима - Александър Томаш, да планува кардинални промени в състава си за следващата среща, твърди "Тема Спорт". 

Наставникът е останал крайно разочарован от представянето и усилията на част от възпитаниците си. Самият той е провел дълъг разговор със състезателите на пловдивчани, търсейки причините за лошата игра. Той е изразил надежди, че това ще се промени.

Централните бранители Луан и Бидунга са сред потенциалните футболисти, които могат да се завърнат в групата на "смърфовете", след като лекуваха контузии. Има голяма вероятност те да заменят младите Паскалев и Павлов. В халфовата линия доверие може да бъде гласувано на Георги Каракашев, а на левия място може да намери Йосип Томашевич. 

Ето кой ще свири двубоя между Локомотив Пловдив и Спартак Варна

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички