Сашо Тунчев: Не заслужавахме да победим


Сашо Тунчев: Не заслужавахме да победим
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2375 0

Предводителят на Локомотив Пловдив Александър Тунчев призна, че тимът му не е заслужавал успехът с 2:0 над Царско село. Това бе първа победа за „смърфовете” от началото на сезона. 

„Ако трябва да бъда честен, не заслужавахме да победим. През първото полувреме не ни се получаваше нищо. Стояхме далеч от противника, късмет , че Царско село не създаде положение. През втората част изравнихме играта и за щастие вкарахме два гола.”

„Изиграхме някои добри мачове, в които не успяхме да победим и това оказва влияние. Имаме опитни състезатели, но имаме и доста млади момчета и го отдавам на това. Няма спокойствие. Не трябва да се главозамайваме, далеч сме от тази форма, която показвахме. Има още много върху какво да работим"

"Трябва спокойствие и увереност. Има нови момчета, които се подават на това напрежение. Ще работим с колегите, надявам се и по опитните футболисти да помогнат”, завърши Тунчев след успеха.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички