Христо Крушарски обеща истински Конгрес и посочи как банкетите могат да бъдат по-весели


Христо Крушарски обеща истински Конгрес и посочи как банкетите могат да бъдат по-весели
Снимка: Lap.bg

1191 0

Босът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски е заявил в интервю, че поне 5 клуба ще застанат зад него на предстоящия Конгрес в БФС и ще подкрепят идеите и предложенията му, но също така е добавил, че други поне 50 ще зададат доста неудобни въпроси:

"Още поне 50 обаче ще проявят активност и ще поставят доста неудобни въпроси. Този път ви гарантирам, че ще стане истински Конгрес с дискусия, спорове, размяна на идеи. Накрая делегатите ще преценят кой да подкрепят и бъдете сигурни, че доста ще са зад мен", посочва Крушарски.

"Вече пътувам в страната и държа да се срещам и с тези, които се явиха на сбирките с Бербатов. Ще ги убедя, че има смисъл да чуят това, което имам да им казвам".

"И аз мога да черпя, и аз мога да раздавам топки. Смисълът обаче в цялата работа е друг. Трябва да има принципи, за да може и топките да са по-качествени, и мрежите по-здрави и банкетите по-весели", коментира Христо Крушарски, а думите му са цитирани от "Мач Телеграф".

По-късно днес ЦСКА стартира участието си в турнира Лигата на конференциите - научете тук коя ТВ ще излъчва мача срещу Рома!

Българският шампион Лудогорец също започва похода си в Лига Европа - ето коя българска телевизия ще излъчи тяхната среща!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички