Първо в Sportlive! В Локомотив Пловдив "зашиха ципове на устите" преди дербито с Ботев


Първо в Sportlive! В Локомотив Пловдив "зашиха ципове на устите" преди дербито с Ботев
Снимка: facebook / lokomotivplovdiv

2660 0

В Локомотив Пловдив ще си „затворят устите“ преди пловдивското дерби с Ботев, научи SportLive.bg. Така футболистите на „черно-белите“ и треньорът Александър Томаш няма да дават изявления или интервюта в дните до Битката за Пловдив.

Чаканият с голям интерес сблъсък е на 16 юли. Дербито е още на старта на новия сезон в Първа лига и ще се проведе на стадиона в парк „Лаута“. Началният час е 18:30.

Припомняме още, че на предстоящото пловдивско дерби няма да има гостуваща агитка на „канарчетата“. Причината е продължаващата ремонтна дейност на съоръжението на „черно-белите“. Това доведе до споразумение между ръководствата на двата клуба да няма гостуващи фенове и в ответния мач на стадион „Христо Ботев“ по време на редовния сезон.

КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ЗАТВАРЯНЕТО НА УСТИТЕ В ОТБОРА?

Колкото до мълчанието на отбора пред медиите и обществеността, то на практика е по желание на треньора Александър Томаш. На този етап специалистът не възнамерява да говори и на официална пресконференция преди пловдивското дерби, заявиха пред SportLive.bg от клуба. Все пак не е изключено да се прецени да бъде даден поне брифинг преди последната тренировка за мача с Ботев Пловдив.

Очевидно Томаш желае отборът да бъде максимално концентриран за сблъсъка с „канарчетата“. Подобна практика не  е новост и се използва и от други клубове, включително и поне от наставниците преди „Вечното дерби“ между ЦСКА и Левски.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ексклузивно в SportLive! Легендарният Георги Василев – Гочо: Ще умра, а няма кой да ме задмине! Ще почерпя, ако някой подобри рекорда ми

АВТОР: ИЛИЯН РАДКОВ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички