Продължения бяха нужни на Локо Пловдив, за да се класира на 1/8-финал за Купата


Продължения бяха нужни на Локо Пловдив, за да се класира на 1/8-финал за Купата
Снимка: Оф. сайт на Локо (Пд)

1130 0

Продължения бяха нужни на Локомотив Пловдив, за да победи третодивизионния Загорец Нова Загора с 4:3. Така, носителят на Купата продължава към 1/8-финалите на турнира.

Изненадващо, новозагорци поведоха в 20-ата минута с гол на Пламен Иванов, но само 4 минути бяха необходими на Димитър Илиев да изравни от дузпа. В 30-ата минута комичен автогол даде аванс на „смърфовете“. След центриране от корнер топката се удари в Явор Иванов и влезе в собствената му врата.

Три минути преди края на редовното време оПламен Иванов се разписа за втори път за 2:2. В деветата минута на първото продължение Парвиз Умарбаев отново даде аванс на Локо, а в 111-ата минута Кенан Муслимович се разписа за 4:2. Три минути по-късно съдията отсъди дузпа за Загорец заради нарушение на Кристиан Гомис. Пламен Иванов бе точен от бялата точка, за да оформи своя хеттрик срещу пловдивчани.

По този начин Локо Пловдив се присъедини към отборите на Ботев Пловдив, Ботев Враца, Черноморец Балчик, Етър, Левски, Берое, Черно море ЦСКА 1948, Царско село, Славия и Монтана, които вече си осигуриха място на осминафиналите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички