Потвърдено: Локомотив Пловдив подсилва атаката си с техничен бразилец


Потвърдено: Локомотив Пловдив подсилва атаката си с техничен бразилец
Снимка: Lokomotivpd.com

2256 0

Локомотив (Пловдив) е напът да подсили атаката си с техничен бразилец. Очаква се съвсем скоро "смърфовете" да официализират трансфера на офанзивния състезател Джовани. 24-годишният играч ще подпише договор с пловдивчани като свободен агент за срок от 2 години + възможност за допълнителна една, твърди "Тема Спорт".

Очаква се той пристигне в Града под тепетата в началото на тази седмица, за да започне пълноценни занимания с новите си съотборници. Любимата роля на футболиста е като ляво крило, но може да се подвизава и на поста зад нападателя.

Последно бразилецът се състезава в родината си, където носи цветовете на втородивизионния Томбензе. През изминалия сезон той е изиграл едва 6 срещи, а на 22-и юни договорът му изтича, което освобождава "черно-белите" от нуждата да заплатят сума по сделката.

Джовани е продукт школата на гранда Коринтианс, като освен това е обличал фланелката на юношеските гарнитури на родината си. През летния трансферен прозорец пловдивчани наблегнаха на кадрите от Бразилия. Джовани ще бъде 4-ото ново попълнение на родния гранд от тази страна след Луан, Матеус и Евандро.

Ето кой бивш играч на "смърфовете" премина в тим от чужбина

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички