Махат скелето от трибуна "Бесика", завършекът ѝ все по-близо


Махат скелето от трибуна "Бесика", завършекът ѝ все по-близо
Снимка: Община Пловдив

1919 0

Строителите вече демонтират скелето от външната част на Трибуна "Бесика" на стадион "Локомотив" в пловдивския парк "Лаута" и го местят зад трибуна "Юг", която ще бъде за фенове на гостуващите отбори. Това съобщиха от Община Пловдив.

Президентът на фирмата-изпълнител на реконструкцията на стадиона Живко Желев, заедно с техническия ръководител на обекта и кмета на район „Южен" Костадин Язов, който отговаря за строителството от страна на Общината, посетиха съоръжението, за да инспектират извършените до момента дейности и да набележат довършителните работи по трибуната.

„Доволен съм не само, че се вижда краят на строежа на "Бесика", която чакат всички привърженици на отбора, а и това, че отсрещната трибуна се строи с добри темпове. До плочата на кота 4,40 метра строителите стигнаха с два месеца по-бързо, сравнено със строежа на "Бесика", не скри задоволството си Костадин Язов.

На клубния стадион на Локомотив (Пловдив) дойде и бившият играч на "черно-белите" Стефан Драганов.

"Сигурен съм, че през есента ще видя окончателно завършена трибуна и ще мога да се насладя на това, което е направено. Не пропускам случай да посетя строежа всеки път, когато се върна в Пловдив и съм пряк свидетел на процеса по реконструкцията, след който Локомотив ще се сдобие с истински модерен стадион", заяви Драганов.

Най-запалените привърженици на "черно-белия" клуб вече ще могат да видят фасадата на новата трибуна, от която гледат мачовете на тима, в окончателния й вид. А кой е последният нов в Локото, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Кратки истории

Жените на Шави: Майка му го задържа 18 г. в Барса, съперничи за съпругата си на съотборник

Миналата вечер треньорът на Барселона Шави изуми футболния свят с убедителната победа над не кой да е, а над...

Реклама
Най-четени новини

виж всички