Поставят козирка на трибуна "Бесика" другата седмица


Поставят козирка на трибуна "Бесика" другата седмица
Снимка: БГНЕС

1124 0

Поставянето на козирката на новата трибуна „Бесика“ на стадион „Локомотив“ в Пловдив ще започне другата седмица. Собственикът на фирмата, която извършва ремонтните дейности на стадиона в парк Лаута, Живко Желев, съобщи новината пред „Спортал“.

"Мисля, че общината ще направи всичко възможно средствата да стигнат за изграждането на трите трибуни, които са част от нашия договор. В момента сме пред привършване на трибуна "Бесика", паралелно с това се извършват дейности и по южната трибуна, която е предвидена за гостуващите агитки. От следващата седмица започваме монтаж на козирката. Мисля, че до няколко месеца ще бъде пусната в експлоатация първата трибуна“, заяви Желев.

„След това ще започнем демонтажните работи и по трибуна "Спорт клуб", за да можем да работим и по нея. Имаме изключително добри взаимоотношения с възложителя от Община Пловдив. Мога да кажа, че вървим в правилната посока. Срокът на договора ни е три години, така че след две години и половина феновете ще могат да се радват на трите трибуни", каза още той.

Вижте още: Кои двама футболисти ще привлече Локомотив Пловдив

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Кратки истории

Жените на Шави: Майка му го задържа 18 г. в Барса, съперничи за съпругата си на съотборник

Миналата вечер треньорът на Барселона Шави изуми футболния свят с убедителната победа над не кой да е, а над...

Реклама
Най-четени новини

виж всички