Голям български клуб пожела братя Цоневи отново в комплект


Голям български клуб пожела братя Цоневи отново в комплект
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

3043 0

Треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш иска да направи двоен трансферен удар. През лятото той иска да привлече близнаците Борислав и Радослав Цоневи, твърди "Тема спорт". Първият, както е известно, играе в Славия, но е собственост на Черноморец (Одеса). Радослав пък все още е в Левски, но се очаква да напусне след края на сезона.

Томаш познава добре качествата на двамата халфове, като с Борислав е работил в Берое. За двойния трансфер бил готов да съдейства и легендата на "смърфовете" Мартин Камбуров, който щял да убеди братята, че в Пловдив ще бъдат приети добре от публиката и ще се чувстват отлично на "Лаута".

Изданието пише още, че треньорът на "смърфовете" е готов да предложи конкретна оферта на Цоневи, но те ще изчакат, за да видят дали не могат да си осигурят трансфер в чужбина преди това. Борислав Цонев е под наем в Славия до края на сезона, а едва ли след това ще може да се върне в Украйна, която продължава да е във война с Русия. Междувременно, тръгна слух, че бивш треньор на Левски може да отиде в Локо (Пд).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички