И собственикът на Ботев Пловдив е с коронавирус, в болница е


И собственикът на Ботев Пловдив е с коронавирус, в болница е
Снимка: Официален сайт на Ботев Пловдив

1785 0

Увеличават се случаите на коронавирус в българския футбол. Поредният заразен е собственикът на Ботев Пловдив - Георги Самуилов. Той е в болница като има симптоми и неразположение, но вече се възстановява.

"В болница съм и в момента не мога много да говоря. Добре съм, в изолация съм и се лекувам. От 7-8 дни съм така. Темата за Ботев ще я коментирам по-нататък", каза той за Plovdiv24.bg. Наскоро той заяви, че обмисля да напусне председателския пост в Борда на директорите в пловдивския клуб. Малко след това пък феновете на "канарчетата" излязоха с декларация, с която изразиха недоволството си от управлението на клуба.

Припомняме, че днес вторият акционер в Левски - Тити Папазов, обяви, че също е дал положителен тест за коронавирус. Тестовете на играчите на "сините", както президентът на Наско Сираков са отрицателни. В последните дни ситуацията с коронавируса в българския футбол ескалира, след като четирима от Царско село и 16-има от Черно море дадоха положителни проби за опасния вирус. А какво заяви Тити Папазов като обръщение към феновете - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички