Локомотив Пловдив вече знае как иска да се подсили през зимата, търси определен играч


Локомотив Пловдив вече знае как иска да се подсили през зимата, търси определен играч
Снимка: Фейсбук страница Lokomotiv Plovdiv

1302 0

Локомотив Пловдив вече мисли как да се подсили през зимния трансферен прозорец. "Черно-белите" започнаха по страхотен начин шампионата, като се намират на първо място и ще опитат да се задържат в челните позиции. 

Както Sportlive.bg пръв разкри - спортният директор на смърфовете Илко Пиргов се очаква да замине на мисия в Южна Америка, където ще гледа предложни футболисти.

Един основен приоритет през зимния трансферен прозорец

Там приоритет ще бъде привличането на централен нападател. Това ще е цел номер едно през зимния трансферен прозорец, пише "Тема спорт" В момента на "Лаута" разполагат само с един типичен играч за върха на атаката – Георги Минчев.

Неговият договор обаче изтича през лятото на 2024 година, както и на още четирима основни играчи. В клуба вече са започнали акция "нов договор", като поетапно ще започнат преговори за удължаване с вратаря Динко Хоркаш, звездата Джовани, капитана Димитър Илиев и Бабакар Дион. Последният бе пред трансфер в швейцарския Грасхопърс през лятото, но нещата се провалиха в последния момент.

Георги Дерменджиев пък изрази мнение пред Sportlive.bg, че Локомотив Пловдив е в състояние да детронира Лудогорец от шампионския трон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички