Локомотив Пловдив разкара бивш вратар на Байерн Мюнхен, той веднага си намери нов отбор


Локомотив Пловдив разкара бивш вратар на Байерн Мюнхен, той веднага си намери нов отбор
Снимка: Lokomotivpd.com

3138 0

Локомотив Пловдив успя да разкара вратаря Лукас Рейдър. Двете страни се споразумяха да разтрогнат договора по взаимно съгласие, съобщиха от „черно-белия“ клуб.

Германецът имаше контракт за още една година със „смърфовете“. Пазилият и за Байерн Мюнхен страж вбеси ръководството на пловдивчани през това лято, след като не благоволи да пристигне в България и да стартира подготовка с отбора.

Той се оправда, че бил болен от коронавирус. Междуврменно обаче на „Лаута“ привлякоха хърватина Динко Хораш и Рейдър се оказа и ненужен.

Междувременно вратарят бе представен като футболист на третодивизионния немски Дуисбург. Той вече е бил част от тима между 2004 и 2007 година, като част от юношеските формации.

"Нашият клуб подписа с вратаря Лукас Рейдър. Новият ни номер 33 вече беше част от талантите на "зебрите" и сега се завръща от българския клуб Локомотив Пловдив", пишат от Дуисбург.

А ето кой е лятно попълнение №8 в Локо Пд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички