Новата перла на Локомотив Пловдив разкри очакванията си срещу Лудогорец


Новата перла на Локомотив Пловдив разкри очакванията си срещу Лудогорец
Снимка: Официален сайт на Локо Пловдив

2281 0

Новата перла в състава на Локомотив (Пловдив) - Пиер Зебли, сподели какво е помогнало на "смърфовете" в откриващия мач от новия шампионат срещу Пирин (Благоевград). Котдивоарецът разкри и очакванията си за предстоящия двубой с шампиона Лудогорец в петък.

"Първият ми отбор в Европа е Бастия, после бях в школата на Интер. Последва и първи професионален контракт с Перуджа. Бях трансфериран в Генк, после играх под наем в Асколи и след това отново се завърнах в Генк. През февруари 2022 г. се озовах в България и заиграх за Царско село”, разкри 24-годишният халф. 

"Тук съм от старта на подготовката, съотборниците ме приеха отлично, с някои се познавах, играл съм срещу тях, а сега играя заедно с тях. Треньорът изисква много от нас, затова ние даваме максимума.

Готвим се здраво, за да сме в отлична форма, да помогнем на тима и да се представяме на ниво. Чувствам се добре, всички в клуба ме приеха отлично - и служители, и директори.

Първата ни среща беше у дома, не беше лесен мач, но с помощта на привържениците ни успяхме да победим. Благодаря на феновете за подкрепата, сезонът няма да бъде лек, но разчитаме на тях да ни дават мотивация и да ни помагат в трудните моменти.

Предстои среща с шампионите от Лудогорец. Това ще е важен мач за нас, но също така и труден. Имаме респект към тях, но няма да излезем да играем със страх. Ще се борим в мача за положителен резултат. Ще дадем максимума и ще видим как ще завършим накрая. Резултатът, надявам се, ще е в наша полза. Само Локо”, добави още той.

Ето какъв силен трансфер осъществиха "смърфовете"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички