Локомотив (Пловдив) разгроми Царско село и възстанови позиция


Локомотив (Пловдив) разгроми Царско село и възстанови позиция
Снимка: Оф. сайт на Локомотив (Пд)

1093 0

Локомотив (Пловдив) се наложи убедително като домакин с 4:0 над опашкаря Царско село в мач от 22-рия кръг в Първа лига. Чрез успеха "смърфовете" си върнаха 3-ото място, което бе заето временно от ЦСКА, а освен това се изравниха по точки с 2-рия Левски, който вчера стъпи накриво във Варна и завърши 2:2.

"Черно-белите" не оставиха съмнение кой е по-класният отбор на терена и разгромиха по-ниско класирания си опонент. Първото попадение падна в 37-ата минута, когато Гьонов имаше нещастието да си отбележи автогол и да даде начало на погрома.

Димитър Илиев удвои от дузпа 8 минути след началото на втората част, а две минути по-късно Аралица се възползва от подаване на Карагерен, за да направи резултата класически. В 83-ата минута бе оформено и крайното 4:0, след като Аралица реализира за втори път.

За Локомотив (Пловдив) предстои дерби с Берое в петък (28.02), а няколко дни по-късно се изправя срещу втородивизионният ЦСКА 1948 в четвъртфинален мач за Купата на България. За Царско село, пък, предстои тежко домакинство на ЦСКА в събота (29.02).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички