Локомотив (Пловдив) продължава да гони тройката


Локомотив (Пловдив) продължава да гони тройката

707 0

Локомотив Пловдив продължава със силната си серия от мачове, като в събота вечер "смърфовете" стигнаха до комфортен аванс с 2:0 над Монтата в мач от 30-ия кръг на българската "А" група.

Домакините доминираха през цялото време, но вкараха "само" два гола. Марин Камбуров откри резултата с красиво попадение, а малко преди края Гъргоров удвои и засили Монтана и Кокала към бараж за оставане в "А" група.

Това беше 4-а поредна победа за "смърфовете" в шампионата, а освен това те остават непобедени на "Лаута" от началото на пролетния дял - 6 мача, 5 победи, 1 равенство.

Така Локомотив (Пловдив) събра 43 точки и се изравни за 4-ото място със Славия, който в следващия си двубой играе срещу Лудогорец. 4-ото място може да дава право на участие в Лига Европа, при условие че ЦСКА спечели Купата на България.

Берое е на 3-о място с актив от 47 точки, като и 3-ото място е възможно за "смърфовете". Монтана остава последен с актив от 21 точки.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички