Локомотив Пловдив получи атрактивна оферта за Боруков, но нападателят отказва


Локомотив Пловдив получи атрактивна оферта за Боруков, но нападателят отказва
Снимка: Lokomotivpd.com

1115 0

Eдна от големите звезди на Локомотив Пловдив - Преслав Боруков, e отхвърлил предложението да премине в белгийски клуб по време на зимния трансферен прозорец.

"Смърфовете" са получили оферта от втородивизионния клуб Дайнце, който се бори за първата шестица в местната лига, а в българина видимо виждат реализатор, който да помогне в борбата за достигането до плейофи за елита, разкрива БТА.

Белгийците са предложили на Локомотив Пловдив предложение, което при определени компромиси от двете страни е могло да бъде удовлетворяващо, но 22-годишният футболист не е очарован от възможността.

Ръководството на пловдивчани е наясно с решението на Боруков и по този начин по всяка вероятност ще продължи да очаква нови оферти за реализатора си. През последните дни се появиха информации, че двете страни може да се разделят по взаимно съгласие, но приближени до футболиста отричат.

Отборът на Дайнце е на 8-о място в белгийската Втора лига с 21 точки, на 5 от първите шест, които след край на редовния сезон ще си оспорват промоция в Първа дивизия.

Вижте повече за новия нападател на Локомотив Пловдив, представен вчера!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички