Локомотив (Пловдив) не успя да победи ЦСКА 1948 в първия мач за тима след Акрапович


Локомотив (Пловдив) не успя да победи ЦСКА 1948 в първия мач за тима след Акрапович
Снимка: Официален сайт на Локомотив Пловдив

1161 0

Локомотив (Пловдив) не успя да победи като домакин ЦСКА 1948 в първия си двубой след ерата "Акрапович". "Смърфовете" поведоха в резултата, но допуснаха да бъдат изравнени и по този начин си разделиха точки с новака в Първа лига. И двата тима са в топ 4 на класирането. 

Резултатът бе открит в 5-ата минута. "Смърфовете" изпълниха ъглов удар по заучен начин, топката бе центрирана, след което и засечена с глава от Лукас Масоеро, който отблизо не остави никакви шансове на Даниел Наумов.

Паритетът бързо бе възстановен в 15-ата минута, а в грешник за своя тим се превърна Момчил Цветанов, който си отбеляза автогол. Играч на ЦСКА 1948 центрира към Камбуров, футболист на Локо отклони с глава, но след това топката отиде към Цветанов, който не реагира добре и я насочи в собствената си врата.

След по-малко от седмица - в събота (28 ноември) за Локомотив предстои градското дерби срещу Ботев (Пловдив). ЦСКА 1948 пък има тежката задача да гостува на стадион "Българска армия" на ЦСКА. Към момента "смърфовете" са 2-ри с 24 точки от 12 мача, а ЦСКА 1948 е 4-ти с 20 точки от 13 срещи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички