Акрапович получил предложението от ЦСКА по време на мач на "червените" в Лига Европа


Акрапович получил предложението от ЦСКА по време на мач на "червените" в Лига Европа
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1451 0

Бруно Акрапович говори за решението си да поеме ЦСКА и да напусне Локомотив Пловдив, където постигна най-големите си успехи като треньор. Той направи и интересно признание кога е получил предложение от "червените".

"Още преди това си планирах моето лично бъдеще и нямах оферти. Тази дойде късно в четвъртък вечерта, на полувремето на Йънг Бойс – ЦСКА. Помислих добре, говорих и го направих. Винаги решавам от вътре, от корема какво чувствам. Мисля, че направената крачка е добра за бъдещето ми. Сигурен съм, че ще се оправим.

Не ме спечели ръководството, а тези четири букви – ЦСКА. Не е лесно да поемеш такъв отбор, знаем какви са изискванията и знам как да помогна. Г-н Ганчев имаше разговор с мен на най-сериозно ниво. Виждам, че целите ни са в една и съща посока", заяви Акрапович пред „Код Спорт“ по ТВ+.

Относно възможността според него ЦСКА да стане шампион: "Всичко е възможно. Зависи от нас, зависи и от противника. Ако сме достатъчно уверени, че можем да го направим, ще се опитаме да вземем всяка възможност.

Всеки отбор има слабости. Локомотив (Пловдив) показа на Лудогорец какви слабости има. Зависи от материала, с който разполагаш в твоя отбор, за да може да се възползваш от тези слабости. Локомотив е качествен тим. Като архитект, като човек, който е избирал тези играчи, знам много добре качествата им. Знам какви уникални момчета са, сериозни. Тези резултати не са случайни. Беше план на един друг период и се видя, че е правилен", като допълни, че чувства, че е правилният човек, който ще остане дълго на "Армията".  А коя според Христо Крушарски е "ябълката на раздора" с Акрапович - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички