Локомотив Пловдив на 95 години!


Локомотив Пловдив на 95 години!
Снимка: Lap.bg

1301 0

Отборът на Локомотив Пловдив чества 95-годишен юбилей. Празненствата по случай юбилея обаче са отложени за по-късна дата поради натоварената програма на "смърфовете". Ето какво написаха от клуба в официалната страница:

"Уважаеми привърженици, днес отборът на нашите сърца празнува. ПФК Локомотив Пловдив отбелязва 95 години от своето създаване! 95 години воля, доблест, труд! Честит празник, локомотивци! В последните години имаме щастието да изживеем редица запомнящи се моменти. Нашият клуб записа паметни успехи, които вярваме, че ще продължат! Преди броени дни дадохме тон на новия сезон с победа над Словачко във втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите, а днес вицешампионите се изправят срещу шампионите от Лудогорец при подновяването на Първа лига.

Поради гъстата програма на мъжкия отбор, официалните празненства за годишнината ще се проведат по-късно, като се подготвя и специална изненада с колекционерска стойност за феновете на "черно-белите". Днес ви очакваме от 21:00ч. на любимия стадион да подкрепим Локомотив срещу Лудогорец! За славата на Пловдив".

Ето и как Локомотив Пловдив спечели мача си със Словачко в Лигата на конференциите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички