Крушарски: Тотнъм не ме стресна, сега какво да кажа? В Европа е истината


Крушарски: Тотнъм не ме стресна, сега какво да кажа? В Европа е истината
Снимка: Lap.bg

1860 0

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски коментира жребия на третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите. "Смърфовете" ще се изправят срещу ФК Копенхаген или Торпедо Жодино, като датчаните са сочени за абсолютен фаворит в срещата.

“Мен не ме стресна Тотнъм, сега какво искате да ви кажа?! Очаквах още по-силен съперник. Срещу най-добрите играем най-силно. Имаме си цел и ще видите, че ще я изпълним. Искам всички в клуба да си вярват и да подходят със самочувствие към мачовете в този турнир. В Европа е истината. Там се вижда най-добре кой колко струва. Още не съм виждал някой да има футболисти с четири крака. Всички са хора. Всеки си има своите слабости”, категоричен е Крушарски.

Междувременно фенове на Локомотив Пловдив искат среща с Крушарски, като той трябва да представи новите си партньори в клуба. Пътуване на бизнесмена до Молдова е отложила срещата с феновете, като най-вероятно те ще се състои съвсем скоро. Новите имена са на партньорите във фирмата "С.Г. Груп" Здравко Иванов и Лауринас Розгис.

С новите партньори Локомотив ще увеличи бюджета и ще се бори за титлата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички