Локомотив Пловдив - ЦСКА по ТВ: Къде да гледаме мача от последния кръг на редовния сезон в Първа лига?


Локомотив Пловдив - ЦСКА по ТВ: Къде да гледаме мача от последния кръг на редовния сезон в Първа лига?
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3050 0

Време е за последния кръг от редовния сезон в Първа лига, а днес, 8 април, Локомотив Пловдив приема ЦСКА на стадиона в парк "Лаута".

"Червените" ще се опитат да съкратят изоставането си от лидера и действащ шампион Лудогорец, макар и временно, на 6 точки, преди разградчани да гостуват на Берое в утрешната събота.

"Смърфовете" пък със сигурност ще останат във "втората четворка" в Първа лига, като все още не е ясно кой ще продължи да води отбора, след като наставникът Александър Тунчев обяви, че подава оставка след поражението от ЦСКА 1948 с 0:4 в предишния кръг.

Целта пред "черно-белите" е седмото място, което ще им гарантира плейоф с третия в крайното подреждане в директен сблъсък за участие в евротурнирите.

*За последно тези два отбора се изправиха един срещу друг на 1 март в 1/4-финал за Купата на България, който завърши 2:0 за тима на Стойчо Младенов, а мачът се проведе на стадион "Българска армия"!

Двубоят ще стартира в 19:30 ч. и ще бъде излъчен ПРЯКО в ефира на "Диема Спорт 1". Ако нямате възможност да го гледате - следете развоя на Локомотив Пловдив - ЦСКА НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички