Любопитно: Левски е намерил френска алтернатива от Първа лига на Драган Михайлович? (СНИМКА)


Любопитно: Левски е намерил френска алтернатива от Първа лига на Драган Михайлович? (СНИМКА)
Снимка: Оф. сайт на Левски

8984 0

Българският гранд Левски работи усилено по лятната си селекция и според "Тема Спорт" вече е намерил заместник на десния бек Драган Михайлович!

Изданието твърди, че "сините" са се спрели на името на футболист на Царско село... Става въпрос за десния краен бранител Жереми Петрис!

Твърди се, че представители на 26-кратните шампиони вече са наблюдали изявите му по време на мача на "царете" срещу Локомотив София, който бе загубен с 1:2.

Петрис, който е на 24 години и е родом от Франция, може да играе и на позицията 'дясно крило', като е любопитно да се отбележи, че той е юноша на ФК Париж, а преди да акостира в България е играл предимно в Италия - Гоцано, Кротоне, Бишелие и Про Верчели, откъдето именно пристигна в тима на Царско село.

Споменава се още, че на този етап Драган Михайлович със сигурност няма да получи предложение за нов договор, а настощият му изтича след края на сезон 2021/22. Преди броени дни Михайлович даде интервю, в което разкри дали иска да остане в Левски (прочетете го в линка).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички